Bestillingerne vælter ind til nyt firma

Ægteparret Katrine og Claus Birkemos Olsen har åbnet deres eget firma, By Birkemos. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rigtigt mange har allerede bestilt tid hos firmaet By Birkemos, som i dag åbnede på Dyrehøj Vingård, hvor der var inviteret til reception.

Ægteparret Katrine og Claus Birkemos Olsen er rykket ind på Dyrehøj Vingård på Røsnæs, med deres helt nye firma By Birkemos, hvor der tilbydes massage, refleksterapi, farvning af bryn og vipper og voksbehandlinger.

Og allerede inden dørene rigtigt er slået op for det nye firma, så har rigtigt mange bestilt tid til en behandling.

”Hele næste uge er allerede helt booket, det overgår min vildeste fantasi,” fortæller Katrine Birkemos Olsen, lørdag eftermiddag hvor familie, venner og kunder var inviteret til reception i de nye lokaler, som er beliggende i hovedbygningen på Dyrehøj Vingård.

Mange kikkede forbi for at ønske Katrine og Claus tillykke med deres nye forretning.

Det bliver Katrine Birkemos Olsen som kunderne møder til de mange behandlinger, mens Claus skal stå for markedsføring og administration, samtidig med at han passer sit job som mekaniker.

Katrine Birkemos Olsen er uddannet alternativ kosmetolog i 2008 og senest har hun uddannet sig som refleksterapeut.

Åben når kunderne har tid

By Birkemos får ingen fast åbningstid, men vil være åben når kunderne har behov, dvs. at der bookes en tid online, og det kan lige så godt være til en lørdag formiddag eller en tirsdag aften kl. 19, så på den måde er det meget fleksibelt for kunden.

Del