Bedsteforældredag i børnehaven

Børnehaven havde inviteret bedsteforældre til at plante blomster sammen med alle børnene.

Bedsteforældredag i børnehaven
Rigtig mange bedsteforældre (m. fl.) var mødt op til bedsteforældredag. Privatfotos.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rigtig mange bedsteforældre (m. fl.) var mødt op til bedsteforældredag i Hobitten i sidste uge. Børnehaven havde nemlig inviteret bedsteforældre til at plante blomster sammen med deres børnebørn.

Det blev til en hyggelig dag med samvær for den yngre og den ældre generation i det skønneste forårsvejr, hvor der også blev gynget, leget i sandkasse, klatret på legeredskaber og meget andet. Mange blev efterfølgende og spiste mad sammen.

”Vi havde bagt boller og lavet kaffe, te og saft, som blev indtaget efter, at blomsterne var plantet i de nu meget smukke bede. Det er så rart, når bedsteforældre eller andre i familien har mulighed for at have en stund med nærvær og hygge sammen med deres børnebørn her i børnehaven – der er noget børnene glæder sig meget til.

Børnene er også glade for og stolte over at have plantet de fine blomster, der pynter så fint - og de er meget ivrige efter at vande og passe dem,” fortæller Katja, som er pædagogmedhjælper i Hobitten – dagpleje og børnehave, der ligger i Gørlev.

Del