Beboere fra plejecenter sparkede dæk

Ideen med at ’Havnedæksparkerne’ kikker forbi Jernholtparken med deres flotte biler er flere år gammel, og en årlig tilbagevendende begivenhed.

Beboere fra plejecenter sparkede dæk Flere af beboerne fra Jernholtparken fik en tur ud i det blå. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Havnedæksparkerne’ var onsdag formiddag forbi Plejecentret Jernholtparken i Kalundborg med deres flotte biler, flere af beboerne fik en tur ud i det blå.

Gagcenterbrugerne og beboerne på Jernholtparken i Kalundborg fik onsdag et afbræk i hverdagen, da 10 biler fra ’Havnedæksparkerne’ lagde vejen forbi plejecentret med deres flotte køretøjer.

De havde taget plads uden for i det flotte sommervejr, hvor kaffen blev skænket, da de flotte biler kørte ind foran Jernholtparken.

Ud over at drikke kaffe i det gode vejr, var der mulighed for at kikke på de flotte køretøjer, og få en tur i de fine biler, den mulighed var der mange som benyttede sig af, hvor personalet var behjælpelige med at komme ind i bilerne.

”Det kniber med at få benene med ind,” siger Inga, da hun sætter sig ind på forsædet af en af de fine biler, ”så er det da godt at vi har gymnastik to gange om ugen, god tur,” er svaret tilbage, inden døren smækkes i og turen ud i det blå starter.

Ideen med at ’Havnedæksparkerne’ kikker forbi Jernholtparken med deres flotte biler er flere år gammel, og en årlig tilbagevendende begivenhed.

’Havnedæksparkerne’ mødes hver onsdag aften i hele sommerhalvåret ved havneparken, hvor der ’sparkes dæk’ og byttes gode historier om deres biler.

Del