Basco spiller årets første SØNJAZZ-koncert

Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse på Musisk Skole, når dørene slås op til årets første SønJazz-koncert for de 4 – 10-årige. Arrangementet foregår søndag den 15. januar klokken 14.

Basco spiller årets første SØNJAZZ-koncert
Basco spiller til årets første SønJazz-koncert for de 4 - 10 årige. Arrangementet foregår den 15. januar på Musisk Skole. Pressefoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Årets første SønJazz-koncert for de 4 – 10 årige bliver en intens koncert med de fire spøjse spillemænd fra Basco. Søndag den 15. januar kan familiens børn derfor hanke op i deres voksne og begive sig til Musisk Skole, Skovbrynet 55 i Kalundborg, hvor der er koncert fra klokken 14.00 til 14.45.

Billetterne koster 30 kroner, og kan enten erhverves via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller købes i døren.

Basco er et prisvindende folk- og rootsband, som med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager deres publikum med på en autentisk, musikalsk rejse. Basco forener på fornemste vis skandinavisk, engelsk og keltisk tradition, og gør det til deres helt egen originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse. Til denne koncert får man mulighed for at opleve musikken helt tæt på, når de fire spillemænd sætter sig ned midt blandt publikum for at skabe musik og fortælle historier med deres instrumenter.

Denne SønJazz med Basco udbydes i samarbejde med LMS Familiekoncerter.

Del