Bamse Madsen og grillpølser

Der blev danset og hygget til god musik og til middag var der grillpølser fra en pølsevogn og en ballondame kiggede også forbi.

Bamse Madsen og grillpølser Der blev danset og hygget til god musik og til middag var der grillpølser fra en pølsevogn og en ballondame kiggede også forbi. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Beboerne fra Præstehaven under Det Sociale Voksenområde i Kalundborg Kommune var torsdag inviteret til sommerfest med musik, grillpølser og ballondame.

”Jeg har kun tre tænder – de andre har Knud slået ud,” Bamse Madsen Band gav den hele armen med masser af Flemming Bamse Jørgensen musik da bandet stod for underholdningen for de omkring 45 beboere i Præstehaven i Kalundborg, som torsdag var inviteret til sommerfest.

På grund af det noget ustadige vejr i formiddags var bilerne kørt ud ad carporten og der var i stedet for dækket op fest i tørvejr.

Der blev danset og hygget til god musik og til middag var der grillpølser fra en pølsevogn og en ballondame kiggede også forbi.

Pengene til underholdningen på kommunens plejecentre og bosteder kommer fra Regeringens coronamidler. Kalundborg Kommune har modtaget 1,5 million kroner som er fordelt ud blandt bosteder og plejecentre, har Søren Ole Sørensen, direktør i Kalundborg Kommune, tidligere oplyst.

Præstehaven er et bosted under Det Sociale Voksenområde i Kalundborg Kommune, for hovedsageligt blinde og svagtseende borgere med fysisk og psykisk handicaps.

Del