Bag nethinden på en morders tankegang

Nu har man mulighed for at få et skræmmende indblik i drabsmotiver og en gerningsmands psykologiske profil.

Bag nethinden på en morders tankegang
Liv i Forsamlingshusene og Fuglede Forsamlingshus inviterer til fællesspisning og foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 13. september inviterer Liv i Forsamlingshusene og Fuglede Forsamlingshus til fællesspisning og foredrag med Kurt Kragh.

Nu har man mulighed for at få et skræmmende indblik i drabsmotiver og gerningsmandens psykologiske profil, når Kurt Kragh, efterforskningslederen ved Rigspolitiets Rejsehold, kommer og holder foredrag om ”at tænke som en morder”.

Den kendte efterforskningsleder ved det legendariske Rigspolitis Rejsehold, Kurt Kragh giver et unikt indblik i hans store kendskab til drabsefterforskning og opklaring af spektakulære drabssager. Som erfaren foredragsholder tager Kurt Kragh publikum ind i en morders tankegang, for hvem ugerningen giver mening.

Man kommer tæt på de 7 drabsmotiver og psykologisk gerningsmandsprofilering, og Kurt Kragh øser ud af sin erfaring fra konkrete drabssager fra sin lange karriere. Hvorfor myrder en far sin datter? Hvad får en teenagedreng til at dræbe to sovende mennesker? Hvem slog en prostitueret kvinde ihjel og skar hendes hånd af? Derudover hører vi om Kurt Kraghs uhyggelige tese om, at der ofte ligger en forbrydelse bag de mange sager om forsvundne personer.

Lyder det som et arrangement, som man kunne tænke sig at deltage i, skal billetterne købes via Place2Book på følgende link www.place2book.com/da/sw2/sales/9e58ix6wi5  

Arrangementet foregår onsdag den 13. september kl. 19-21 i Fuglede Forsamlingshus, og sker i samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om forsamlingshuset på www.fugledeforsamlingshus.dk Derudover kan man læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del