Både mennesker og virksomheder lider i disse tider.

Læserbrev:

Både mennesker og virksomheder lider i disse tider.

Både mennesker og virksomheder lider i disse tider. Nogle lider økonomisk, andre psykisk og socialt. Det er mennesker i alle aldre og på tværs af sociale skel. Krisetider kan bringe både det bedste og det værste i os alle, og vi vil gerne appellere til det bedste i jer alle i dette lille skriv.

Vi kan i dag læse om en institution der har konverteret deres julefrokost penge til at støtte lokale forretninger ved indkøb af gavekort. Det varmer. Selv har vi på baggrund af aflysning af 1. maj og folkemødet i Høng doneret vores aktivitetspenge til indkøb af legetøj til krisecenteret Hera døtrene og fællessang i Munkesøparken for de ældre.

Har du som virksomhed eller forening et økonomisk eller mentalt overskud kan du også hjælpe. Hvis du for eksempel kan stable et lille underholdende arrangement på benene for de 240 lejemål i Munkesøparken hjælper formanden for aktivitetetscenteret, Poul Erik, gerne med det praktiske på mobilnr. 21359575. De ældre deroppe risikerer mange måneders isolation.

Men der er mange muligheder for at glæde andre, så hold jer ikke tilbage med initiativer. Husk at vores sårbare grupper aldrig har været mere sårbare end de er nu så pas på dem og hinanden derude både i denne og de næste faser. 

På vegne af SF Kalundborg 

Formand Kristina Püschl 

Del