Autentiske afrikanske rytmer for hele familien

Moussa Diallo, med sine dybe rødder i den vestafrikanske kultur, har skrevet og indspillet musikken til den skønne film ”Cirkeline, Coco og Det Vilde Næsehorn.

Autentiske afrikanske rytmer for hele familien
Moussa Diallo Trio. Foto: Jesper Gottlieb

Oplev den fantastiske musik og fortælling fra Cirkelines rejse til Afrika: Moussa Diallo Trio skyder SØNJAZZ og familiekoncerterne i gang! 

Forførende rytmer, danseglæde og en fortælling om Cirkelines episke eventyr til Afrika venter på dig og din familie! Kalundborg Biblioteker byder, i samarbejde med LMS, velkommen til SØNJAZZ familiekoncerterne, og søndag d. 24. september præsenteres Moussa Diallo Trio, som vil fylde salen med autentiske afrikanske rytmer. 

Moussa Diallo, med sine dybe rødder i den vestafrikanske kultur, har skrevet og indspillet musikken til den skønne film ”Cirkeline, Coco og Det Vilde Næsehorn” fra 2018. Nu har du mulighed for at opleve Moussas enestående fortælleevne, når han tager os med på en rejse gennem Afrika og fortæller historien om de elskede og velkendte karakterer, Frederik, Ingolf og selvfølgelig Cirkeline.

Forestil dig en magisk eftermiddag fyldt med rytmiske fortællinger, der fanger både unge og gamle! Moussa Diallo Trio, bestående af Moussa Diallo som spiller bas, synger og fortæller, Preben Carlsen som spiller guitar og synger, samt Salieu Dibba som synger og er på percussion, vil skabe en uforglemmelig oplevelse for alle i publikum.

Så tag med på denne musikalske rejse søndag d. 24. september kl. 14.00, når Moussa Diallo Trio indtager scenen på Musisk Skole i Kalundborg, som du finder på Skovbrynet 55. Det bliver et sandt festfyrværkeri af musik, dans og fællesskab, lover Kalundborg Biblioteker.

Familier, unge og gamle, Kalundborg Biblioteker. ser frem til at byde alle velkommen til denne sæsons allerførste omgang SØNJAZZ – kom og oplev magien og energien fra Moussa Diallo Trio og lad jer fortrylle af de fantastiske afrikanske rytmer!

Praktiske oplysninger:

Dato: 24.09.2023 kl. 14.00

Titel: SØNJAZZ med Moussa Diallo Trio - Familiekoncert 3-10 år

Sted: Musisk Skole, Skovbrynet 55, 4400 Kalundborg

Læs mere og køb billetter her: SØNJAZZ med Moussa Diallo Trio - Familiekoncert 3-10 år | Kalundborg biblioteker

Del