Atter fodboldstævne i Munkesøen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efter en lang pause, hvor fodboldstævner, ligesom så meget andet sport, ikke var muligt under COVID-19 sidste år, er der atter fodboldstævne i Munkesøen i Kalundborg.

Onsdag spillede en hel del af kommunens 6. klasser skolefodbold i Munkesøen i Kalundborg. Alle kommunale skoler var inviteret til Kalundborg Kommunale Skoleidrætsudvalgs fodboldstævne, hvor bedste pige og drengehold kvalificerer sig til kredsstævnet. Otte skoler deltog med i alt 24 hold, både drenge og piger.

Alle onsdagens kampe blev afviklet med otte eleverne på banen, og der blev spillet i 2x15 min. Til fodboldstævnet var elever lånt ind fra Gørlev Idrætsefterskole til at agere dommere for de mange elever i 6. klasse. Det var som vanligt Mette Elmelund fra Skoleidrætsudvalget, der stod for den praktiske del af arrangementet, godt hjulpet af sin far, Erik Elmelund.

"Det er så dejligt, at vi igen kal afholde stævne. Der har jo slet ikke været afholdt nogle fodboldstævner grundet COVID-19 i næsten halvandet år, ligesom der ikke har været så meget andet. Men vi er glade for, at vi nu endelig igen kan spille fodbold sammen igen og så i sådan et skønt vejr," siger Mette Elmelund, der til daglig er lærer på Skolen på Herredsåsen.

Resultater:

Drenge A : 1. Herredsåsen 2. Svebølle. Begge hold går videre til Kredsstævnet.

B-rækkerne:

  • Drenge B: 1. Rynkevang 2. Herredsåsen 2
  • Pige B: 1.Rynkevang 2. Nyrupskolen

Del