Asger klar med high-end pizza koncept - igen

Fra d. 16. marts er Asger Øgelund klar til at servere de lækreste hjemmelavede pizzaer fra Asgers Bar på havnen i Kalundborg.

Asger klar med high-end pizza koncept - igen
Asger Øgelund er nu klar med et high-end pizza koncept på Asgers Bar. Der er første åbningsdag d. 16. marts. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asger Øgelund der står bag Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg er klar til at servere lækre hjemmelavede kvalitets pizzaer hele sommeren efter samme koncept som i 2021.

Fra d. 16. marts er Asger Øgelund klar til at servere de lækreste hjemmelavede pizzaer fra Asgers Bar på havnen i Kalundborg.

Kunderne kan se frem til et menukort med syv forskellige pizzaer og tre forretter. Den ene pizza vil skifte som månedens pizza og der er også en pizza for vegetarer på kortet.

Konceptet med kvalitetspizza fra Asgers Bar blev afprøvet allerede i 2021, mens der i 2022 blev serveret mexicansk mad fra restauranten, men nu kommer pizzaerne tilbage efter et stort ønske fra flere kunder.

”Det har været et stort ønske fra mange af vores kunder, så vi kommer til at køre et koncept med et simpelt menukort til fornuftige priser, og så håber vi at kunderne kommer her tit så restauranten kan være fyldt,” fortæller Asger Øgelund, og fortsætter,

”Det bliver pizzaer med de bedste råvarer, både fra Italien men også Røsnæsskinke og pølser fra Slagter Jacob og så har vi købt en ny og større pizzaovn som kan lave op mod 100 pizzaer i timen.”

Ud over, at pizza bliver nyt i år hos Asgers Bar, så er det også nyt, at der nu er toiletter i restauranten, så nu skal gæsterne ikke længere ud og ned i kælderen for at komme på toilettet.

Asgers Bar får åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17-21, og til sommer bliver åbningstiden udvidet. Samtidig bliver der også mulighed for at booke bord online på hjemmesiden asgersbar.dk, som lige nu er under opbygning, men som bliver klar til inden åbningen midt i marts.

Klar til at åbne Asgers Fisk

Asgers Fisk har haft lukket hen over vinteren, men også her er Asger Øgelund klar til at slå dørene op. Det bliver den 14. marts hvor, hvor kunderne bliver budt velkommen i nymalede lokaler og hvor der også er kommet ny belysning op.

”Vi er klar til at åbne fisken d. 14. marts, og vi kommer bl.a. til at tilbyde både stjerneskud tirsdag og torsdag og fish & chips tirsdag og fredag, begge dele som take away, samtidig kommer der en række andre nyheder i vores disk, fx tuntatar og laksetatar og så håber vi bare, at det snart bliver sommer så vi kan åbne vores udendørs terrasse, vi regner med midt i maj måned,” fortæller Asger Øgelund, som lige nu er ved at teste de nye pizzaer og få kørt den nye ovn ind så alt er klar til åbningen midt i marts.

Del