Årets bøger med Liselotte Wiemer

Aftenen er for dig, der elsker en god bog, og som ønsker inspiration til ny læsning.

Årets bøger med Liselotte Wiemer Mandag den 29. november byder Biblioteksklubben velkommen til Liselotte Wiemer.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Mandag den 29. november byder Biblioteksklubben velkommen til Liselotte Wiemer, som vil præsentere os for årets danske og nordiske litteratur.

Biblioteksklubben på Kalundborg Biblioteker glæder sig over, at de igen kan byde velkommen til en aften i selskab med Liselotte Wiemer. Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk, litteratur, og arbejder i dag som sognepræst. Liselotte er en levende, vidende og inspirerende fortæller. Hun har læst sig igennem sæsonens bøger, og præsenterer de bedste fra bunken for os.Aftenen er for dig, der elsker en god bog, og som ønsker inspiration til ny læsning. Liselotte Wiemer tager på en rejse igennem årets litteratur, og kommer med mange forskellige ideer, både til egen læsning, men bestemt også som inspiration til de nært forstående julegaveindkøb.

Foredraget foregår mandag d. 29. november kl. 19 – 21 i Kalundborg Hallerne, lokale 4, indgang D fra Torvet. Der er undervejs en kort pause, hvor der serveres kaffe/the og en småkage.

Billetter kan købes på www.kalundborgbib.dk/arrangementer. Ønskes hjælp til billetkøb, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed.

Del