Arbejdsulykke: Fik kvæstet sin fod

Tirsdag fik politiet besked om to arbejdsulykker i Kalundborg.

Arbejdsulykke: Fik kvæstet sin fod
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag sidst på formiddagen fik politiet den første anmeldelse om en arbejdsulykke på Hallas Alle i Kalundborg, idet en 52-årig mand fra Slagelse havde fået kvæstet sin ene fod.

Han var blevet påkørt af en asfalttromle, der under bakning havde kørt over den 52-åriges fod. Ambulancepersonale sørgede for at bringe den 52-årige til behandling på et sygehus.

Næste anmeldelse om en arbejdsulykke kom over middag, da der blev slået alarm fra et arbejdssted på Klosterparkvej i Kalundborg.

Her havde man, i forbindelse med kloakeringsarbejde, gravet et hul, hvori en 33-årig mand fra Rødovre befandt sig. Pludselig faldt den ene side af det udgravede hul sammen, så den 33-årige fik en del jord over sig. Andre tilstedeværende kom ham til undsætning og fik slået alarm, så den 33-årige efterfølgende kunne bringes til en skadestue til kontrol for eventuel personskade.

Arbejdstilsynet blev i begge tilfælde underrettet om ulykkerne, som nu undersøges i samarbejde med politiet for at kunne få afklaret, hvorvidt nogen kan drages til ansvar herfor. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del