Arbejdstøj er også et jakkesæt eller en nederdel

Stark Kalundborg er klar til at byde kunderne indenfor i et helt nyt stort showrum, som er indrettet på førstesalen i det store byggemarked på Nørre Allé.

Arbejdstøj er også et jakkesæt eller en nederdel
Når kunderne træder ind hos Stark på Nørre Allé bliver de mødt af flere modeller iført det nye profiltøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark Kalundborg er nu klar med en hel ny afdeling for profiltøj til kontor- og butiksansatte og har indrettet et nyt stort showrum.

Stark Kalundborg har i mange år leveret arbejdstøj til mange firmaer, typisk håndværksfirmaer, men nu er der også mulighed for at købe sit profiltøj til kontor- og butikspersonalet.

Igennem en periode er afdelingen med profiltøj blevet udbygget og nu er Stark Kalundborg klar til at byde kunderne indenfor i et helt nyt stort showrum, som er indrettet på førstesalen i det store byggemarked på Nørre Allé.

”Flere af vores leverandører af arbejdstøj har faktisk også en professionel serie af businesstøj og det er et marked som vi fremover vil satse rigtigt meget på, derfor har vi indrettet et helt nyt showrum til netop disse varer,” fortæller Jens-Erling Riise, direktør i Stark Kalundborg.

Som om firmaet skal bruge en pæn skjorte, et jakkesæt, en sweater eller en nederdel eller kjole så er Stark Kalundborg leveringsdygtig.

”Vi fører en række kendte brands som fx Cutter & Buck, Eterna, Sunwill og vi har også de rigtige sko til virksomhedens medarbejdere, lige fra sikkerhedssko til fritidsskoen,” fortæller Trine Raun, butikschef hos Stark Kalundborg.

Der er planer om at afholde såkaldte 'beklædningsaftener' flere gange om året hvor forskellige firmaer vil blive inviteret.

Stark Kalundborg fører også en stor serie af jagttøj til både kvinder og mænd af mærket Seeland

Del