Anmeldelser om to mistænkelige mænd  

Anmeldelser om to mistænkelige mænd  

kontakt@tv-kalundborg.dk

Mandag morgen fik politiet en henvendelse fra en beboer på Klitrosevej, i Vollerup ved Kalundborg, om en mistænkelig mand, der søndag eftermiddag omkring kl. 13.30 havde indfundet sig på adressen.

Manden havde på tysk spurgt, om den private bolig var en restaurant, hvilket familien havde benægtet, og efterfølgende bortvist manden. Bag en bil på gaden havde en anden, fremmed mand stået skjult, hvilket beboeren fandt mistænkeligt. Efterfølgende cyklede begge mænd væk fra området. En anden beboer på vejen havde også haft besøg af disse to mistænkelige mænd.

Mændene blev beskrevet som: A: mand, østeuropæisk af udseende, ca. 50 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning, brunt kort hår med lidt krøller, iført rødlig og falmet trøje, og B: mand, lyst hår, iført hvid trøje med blålige striber.

Politiet er ikke rykket ud til denne efteranmeldelse af beboernes oplevelser, men er glade for oplysningerne. Hvorvidt der er tale om rekognoscering forud for berigelses- og/eller indbrudskriminalitet, kan politiet ikke umiddelbart afgøre, men oplysningerne er vigtige i denne sammenhæng.

Del