Anholdt for forsøgte på indbrud i fyrværkericontainere

Anholdt for forsøgte på indbrud i fyrværkericontainere

Af Jens Nielsen

To mænd fra Københavnsområdet blev natten til fredag anholdt på Stejlhøj og sigtet for forsøg på indbrud i en eller flere fyrværkericontainere.

Natten til fredag kl. 02.44 modtog politiet oplysninger fra et alarmfirma om, at flere personer var i færd med at kravle ind over et hegn mellem Kalundborg Havecenter og Elgiganten på Stejlhøj.

Flere patruljer kørte til området og fik få minutter senere kontakt til en 37-årig mand fra Hvidovre og en 30-årig mand fra Rødovre, der opholdt sig ved en varebil på stedet. Politiet fandt ikke flere personer på nogen af adresserne eller i området, hvorfor politiet koncentrerede sig om at undersøge årsagen til de to mænds tilstedeværelse i området.

Varebilen blev undersøgt nærmere, og herved fandt politiet udstyr til at skære f.eks. containere op. Det skal ses i sammenhæng med, at der samme sted er et fyrværkeriudsalg, hvor fyrværkeriet bliver opbevaret i containere.Varebilens nummerplader viste sig i øvrigt at være afmeldte hos Motorstyrelsen, og nummerpladerne skulle have været afleveret, efter at de legalt havde siddet på en varebil af et andet bilmærke.

De to mænd blev begge anholdt og sigtet for forsøg på indbrud på Havecentrets område og formentlig i fyrværkericontainerne, hvilket de ikke nåede inden politiets ankomst. Politiet løslod de to mænd efter afhøring til sagen, som efterforskes yderligere.

Varebilen med de afmeldte nummerplader blev indbragt til nærmere undersøgelse af ejerforholdet, idet ingen af de to anholdte umiddelbart kunne knyttes direkte til varebilen som ejer eller fører.

Del