Anholdt for at hælde brandbar væske på bil

Politiet måtte indsætte flere patruljer da en mand skulle anholdes for hærværk

Anholdt for at hælde brandbar væske på bil

Af Jens Nielsen

Politiet måtte indsætte flere patruljer da en mand skulle anholdes for hærværk mod en bil på Lerchenfeldvej i Kalundborg.

Fredag kl. 19.41 fik politiet anmeldelse om hærværk på en bil, der holdt parkeret på Lerchenfeldvej i Kalundborg. En mand var tidligere på aftenen set omkring køretøjet, og senere opstod der brand under bilen. Det lykkedes bilens ejer at flytte bilen og undgik derved, at der udbrød brand i køretøjet.

En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen, og det viste sig at der var hældt brandbar væske på bilen. Efterforskningen af sagen førte politiet til en 48-årig mand fra Kalundborg, som kunne mistænkes for at stå bag.

Han blev anholdt på sin adresse senere på aftenen, men ønskede ikke at samarbejde med politiet, så der blev indsat flere patruljer i forbindelse med anholdelsesaktionen. Kl. 21.33 blev den 48-årige anholdt, sigtet for groft hærværk mod bilen og taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling.

Sagen blev herefter vurderet af anklagemyndigheden, som ikke fandt grundlag for at fremstille den 48-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt lørdag morgen, men er fortsat sigtet og vil senere høre mere i sagen.

Del