Anderledes madoplevelse hos Meny

Har man lyst til at deltage, kan man stadig nå at kigge forbi Meny Kalundborg fredag eftermiddag, hvor de fortsætter med den klimakærlige mad indtil kl. 19, eller lørdag fra kl. 13-19.

Anderledes madoplevelse hos Meny Der var god interesse for den klimakærlige mad foran Meny Kalundborg fredag eftermiddag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I samarbejde med Madkulturen har Meny Kalundborg arrangeret to dage i klimaets tegn, hvor de vil vise Kalundborgenserne, hvordan man bliver klogere på klimakærlig mad. Arrangementet begyndte fredag eftermiddag ude foran Meny Kalundborg, hvor flere interesserede allerede var i gang.

62 % af danskerne vil gerne spise mere klimavenligt, og derfor har Meny Kalundborg besluttet, at invitere borgerne i Kalundborg til et klimavenligt madværksted, hvor der er fokus på at spise sæsonens råvarer, ligesom der er fokus på at spise lokalt og at bruge, hvad man har i køkkenet.

Lækre klimakærlige retter

Kantarel toast med friske krydderurter, lynsylt af sæsonens grønt og aspargeskartofler med trøffelmayo og rugbrødsknas. Det er bare nogle af de retter, som lokale og byens sommergæster fredag fik lov til at prøve kræfter med, da Meny Kalundborg og Madkulturen inviterede på besøg i Det Klimakærlige Værksted.

Har man lyst til at deltage, kan man stadig nå at kigge forbi Meny Kalundborg fredag eftermiddag, hvor de fortsætter med den klimakærlige mad indtil kl. 19, eller lørdag fra kl. 13-19. Det er helt gratis og uden tilmelding, og man bestemmer selv, hvor længe man vil være med. Der er sørget for spændende sæsonvarer, nemme opskrifter for hele familien og inspiration til at tænke grønt først.

Del