Amerikansk soldat stjal pokal, nu er den retur med en undskyldning

Kontorets personale vandt den store pokal for bedste udklædning i forbindelse med byfest fodbold på Munkesøstadion i sidste uge, men glæden blev kort, den blev nemlig stjålet samme aften.

Amerikansk soldat stjal pokal, nu er den retur med en undskyldning To af de amerikanske soldater afleverede pokalen til Morten Nystrup og sagde undskyld. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Den pokal som Kontorets personale vandt onsdag i sidste uge, blev stjålet af en af de amerikanske soldater fra krigsskibet USS Gunston Hall, nu er pokalen leveret tilbage med en undskyldning.

Kontorets personale vandt den store pokal for bedste udklædning i forbindelse med byfest fodbold på Munkesøstadion i sidste uge, men glæden blev kort, den blev nemlig stjålet samme aften.

”Pokalen gik på omgang mellem dem som var på Kontoret onsdag aften, bl.a. også en gruppe af soldaterne fra krigsskibet, og da den ene af soldaterne havde drukket af pokalen, stak han af med den under armen. Vi tog det som en sjov spøg, men de andre soldater lovede, at den skulle de nok komme tilbage med,” fortæller Morten Nystrup, indehaver af værtshuset Kontoret, og Trine Nystrup fortsætter,

”Der var en af de andre soldater som var med der var lidt mere end de andre, han sagde, ham der han kan ikke gå i morgen, man må drikke sig fuld, man må slås, men man stjæler ikke, ham skal vi nok sørge for.”

Og nu er pokalen så kommet retur til Kontoret. To soldater fra USS Gunston Hall stillede lørdag med den stjålne pokal og undskyldte mange gange.

”Lørdag aften stillede der så to amerikanske soldater med pokalen og sagde pænt undskyld, så vi inviterede dem ind og gav dem en fadøl og så har vi glemt den historie,” fortæller Morten Nystrup.

I øvrigt har rigtigt mange af de amerikanske soldater været forbi Kontoret i forbindelse med byfesten og har haft nogle rigtigt festlige dage i Kalundborg.

Del