Amazon foredrag aflyst

Af Jens Nielsen

Et foredrag i Kino den Blå Engel med Amazon ekspert, og grundlægger af Marketplace Seller Course, Shannon Roddy fra USA, er desværre blevet aflyst.

Kalundborgegnens Erhvervsråd og Vores Kalundborg var gået sammen om et spændende og tankevækkende foredrag d. 9. september i Kino Den Blå Engel med Amazon ekspert, og grundlægger af Marketplace Seller Course, Shannon Roddy fra USA. Men nu er foredraget desværre blevet aflyst.

”Arrangøren har aflyst hovedarrangementet i Hillerød på grund af utilfredsstillende tilmeldingsantal, hvilket medfører at Shannon Ruddy ikke kommer til Danmark, og dermed heller ikke gennemfører foredraget i Kalundborg. Specielt ærgerligt, da tilmeldingerne til foredraget i Kalundborg tegnede fornuftigt,” fortæller Svend-Erik Kristensen, Citychef i Vores Kalundborg.

Kalundborgegnens Erhvervsråd i samarbejde med Vores Kalundborg vender stærkt tilbage, da det fortsat er intensionen at tilbyde relevante foredrag overfor hhv. erhvervslivet, som for detailverdenen, oplyser de to foreninger.

Del