Alt udsolgt i forsamlingshuset

Pelle er blevet en kæmpe succes for Trine Gadeberg og publikum fik da også flere prøver på hvad Pelle oplever lige nu, lige fra krigen i Ukraine til H.K.H. Kong Frederik..

Alt udsolgt i forsamlingshuset
Årby Forsamlingshus var fyldt til sidste plads da Trine Gadeberg onsdag aften var forbi med et meget underholdende show. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var masser af liv i forsamlingshuset da Trine Gadeberg - Danmarks Mest Alsidige Kvindelige Entertainer onsdag aften besøgte Årby Forsamlingshus. 

Trine Gadebergs imponerende karriere og enestående evne til at bevæge sig på tværs af genrer har gjort hende til et sandt ikon i dansk underholdningsverden.

Onsdag aften var hun inviteret til Årby Forsamlingshus hvor alle billetter, dvs. lige knapt 200, var udsolgt.

Trine Gadeberg har på fornemmeste vis markeret sig på de største scener landet over. Hendes repertoire spænder vidt, fra populære musicals til at indtage rollen som den elskelige Kviknissen Pyt i DR's Nissebanden julekalender, og hun er en af de eftertragtede City Singler. Hendes præstationer har spredt glæde og latter, og hun har formået at røre mennesker i alle aldre med sine optrædener.

Og sådan var det også i Årby Forsamlingshus onsdag, hvor de mange gæster fik historierne fra Gadebergs lange karriere suppleret af sange fra et vælg af genrer, som Trine Gadeberg bevæger sig i: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country.

Jeg hedder Pelle

Det er også Trine Gadeberg som er Pelle, der er fem og et halvt år, en satirisk figur der forholder sig aktuelt til den verden og det samfund der optager os lige nu og her.

Pelle er blevet en kæmpe succes for Trine Gadeberg og publikum fik da også flere prøver på hvad Pelle oplever lige nu, lige fra krigen i Ukraine til H.K.H. Kong Frederik..

De mange tekster til Pelle skrives i øvrigt af Trines mand, Kasper Le Fevre som er opvokset i Jorløse og har gået på Kalundborg Gymnasium.

Trine Gadeberg samler fuldt hus igen i aften torsdag d. 29. februar hvor hun optræder i Reerslev Kultur- og Forsamlingshus, her kan der også meldes ’Alt udsolgt’.

Liv i Forsamlingshusene

Arrangementet i Årby onsdag og i Reerslev torsdag er en del af Liv i Forsamlingshusene.

Projekt "Liv I forsamlingshuset" er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune, som fik sin opstart i 2016.  I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene, som kommer borgerne til gavn. Det er først og fremmest Forsamlingshusenes Fællesråd og forsamlingshusene i Kalundborg Kommune, som er ansvarlige for, at borgerne har mulighed for kulturelle input i kommunens landdistrikter, helt fra Røsnæs i Nord til Solbjerg i syd.  Uden lokale ildsjæle, ville projektet ikke kunne tilbyde de mange foredrag, koncerter og fællesspisninger. 

Liv i Forsamlingshusene byder på spændende tilbud, teater, koncerter og foredrag, og borgerne er rigtigt gode til at bakke op, tit må der meldes udsolgt til de mange arrangementer.

Se hele programmet for de kommende arrangementer, klik her

Del