Alle interesserede inviteres til Golfens dag

Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 14. april kl.11. 

Alle interesserede inviteres til Golfens dag
Når Kalundborg Golfklub har budt velkommen, bliver deltagerne delt op i små grupper af to til tre sammen med en erfaren golfspiller, som man følger hele tiden, så gives der lidt instruktion i golfspillet. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Golfens Dag afholdes igen i år i Kalundborg Golfklub, og i år bliver det søndag den 14. april. Her kan alle, der er interesserede kigge forbi og prøve at spille golf samt høre mere om sporten og klubben. 

Golfens dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op, og inviterer alle interesserede indenfor. Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 14. april kl.11. 

Alle er velkomne

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi Kalundborg Golfklub på Røsnæs, hvor man kan få en introduktion til golf spillet. Golf kan spilles af alle uanset, om man er nybegynder eller rutineret, og børn og voksne kan have rigtig stor glæde af at spille sammen. Udover, at det er for alle aldre, kan både psykisk og fysisk handicappede også spille golf i klubben, eller andre med særlige behov.

”Alle er velkommen, også børn fra 8 år, og så har vi faktisk en familiedag d. 5. maj, der er som Golfens Dag bare for hele familien,” fortæller Thomas Andersen, golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub.

Når Kalundborg Golfklub har budt velkommen, bliver deltagerne delt op i små grupper af to til tre sammen med en erfaren golfspiller, som man følger hele tiden, så gives der lidt instruktion i golf spillet, og deltagerne prøver selv at spille. Den måde at gøre det på har Kalundborg Golfklub tidligere haft stor succes med. 

Kalundborg Golfklub står klar med udstyr og klubmedlemmer som hjælper dig igennem dagen. For at deltage i Golfens dag skal man tilmelde sig på forhånd, på e-mail: info@kalundborg-golf.dk eller på tlf. 5950 1385

Kalundborg Golfklub kan faktisk fejre 50-års jubilæum i år. Jubilæet vil blive fejret hen over året med forskellige arrangementer.

Del