Alle interesserede inviteres til Golfens dag

Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 23. april kl.11. 

Alle interesserede inviteres til Golfens dag
Når Kalundborg Golfklub har budt velkommen, bliver deltagerne delt op i små grupper af to til tre sammen med en erfaren golfspiller, som man følger hele tiden, så gives der lidt instruktion i golfspillet. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Golfens Dag afholdes endnu engang i Kalundborg Golfklub, og i år bliver det søndag den 23. april. Her kan alle, der er interesserede kigge forbi og prøve at spille golf samt høre mere om sporten og klubben. 

Golfens dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op, og inviterer alle interesserede indenfor. Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 23. april kl.11. 

Alle er velkomne

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi Kalundborg Golfklub på Røsnæs, hvor man kan få en introduktion til golfspillet. Golf kan spilles af alle uanset, om man er nybegynder eller rutineret, og børn og voksne kan have rigtig stor glæde af at spille sammen. Udover, at det er for alle aldre, kan både psykisk og fysisk handicappede også spille golf i klubben, eller andre med særlige behov.

Når Kalundborg Golfklub har budt velkommen, bliver deltagerne delt op i små grupper af to til tre sammen med en erfaren golfspiller, som man følger hele tiden, så gives der lidt instruktion i golfspillet, og deltagerne prøver selv at spille. Den måde at gøre det på har Kalundborg Golfklub tidligere haft stor succes med. 

For at deltage i Golfens dag skal man tilmelde sig på forhånd, på e-mail: info@kalundborg-golf.dk eller på tlf. 5950 1385

Del