Alle interesserede inviteres til Golfens dag

Alle interesserede inviteres til Golfens dag

Af Jens Nielsen

Golfens Dag afholdes endnu engang i Kalundborg Golfklub, og i år bliver det søndag den 24. april. Her kan alle, der er interesserede kigge forbi og prøve at spille golf samt høre mere om sporten og klubben. 

Golfens dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op, og inviterer alle interesserede indenfor. Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 24. april kl.11. 

Alle er velkomne

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi Kalundborg Golfklub på Røsnæs, hvor man kan få en introduktion til golfspillet. Golf kan spilles af alle uanset, om man er nybegynder eller rutineret, og børn og voksne kan have rigtig stor glæde af at spille sammen. Udover at det er for alle aldre, kan både psykisk og fysisk handicappede også spille golf i klubben, eller andre med særlige behov.

”Vi starter med at byde velkommen inden deltagerne bliver delt op i små grupper af to til tre sammen med en erfaren golfspiller, som man følger hele tiden, så giver vi lidt instruktion i golfspillet, og deltagerne prøver selv at spille. Den måde at gøre det på har vi faktisk haft stor succes med flere gange frem for, at alle står i en stor gruppe og skal undervises,” fortæller Thomas Andersen, der er golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub.

For at deltage i Golfens dag skal man tilmelde sig på forhånd, senest fredag d. 22. april kl. 12, på e-mail: info@kalundborg-golf.dk

Del