Alle 7 punkthuse er rejst

"Derudover er vi godt i gang med murstensfacader og tag, så vi er altså i fuld gang både ude og inde."

Alle 7 punkthuse er rejst
Projektet 'Munkesøhuse' i Kalundborg skrider fint frem, og man regner fortsat med at være færdig til tiden. Nu er alle syv punkthuse rejst. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

5E-Byg er i fuld gang med at bygge for AP pension i Klosterparken, hvor de bygger de såkaldte Munkesøhuse. Projektet skrider fint frem, og de syv punkthuse er nu alle rejst. Man er nu i gang med murstensfacader og tag.

Kasper Kongsgaard, der er projektleder på projektet i Kalundborg, hos 5E-Byg, der står bag byggeriet, fortæller, at det fortsat går efter tidsplanen, og at man stadig regner med at være færdig med byggeriet omkring 1. juni 2024.

”Det går, som det skal. Vi har da, som sikkert mange andre pladser, været ramt af en underleverandørs konkurs, og det skubber lidt til tingene og laver lidt ringe i vandet, men vi er umiddelbart back on track, og afleverer til tiden uden at skulle være nødt til at skubbe noget,” fortæller han, og fortsætter:

”Faktisk så har vi afsluttet vores element montage i denne uge. Det er ligesom en milepæl for os. Det er en af de store poster, der fylder godt i landskabet, og den er nu overstået. Derudover er vi godt i gang med murstensfacader og tag, så vi er altså i fuld gang både ude og inde. Vi begynder så småt at lave udendørsareal omkring uge 40-42.”

Munkesøhuse er et byggeri på 97 lejligheder, der ligger i syv punkthuse i Klosterparken i Kalundborg. Der blev taget første spadestik til byggeriet den 3. oktober 2022, mere end 700 borgere er allerede skrevet op og 40 lejligheder er reserveret. Det er AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, der har købt den 13.800 kvadratmeter store grund.

Del