Aktivitetsdag på vandet

Du har også mulighed for at møde den legendariske Kajakholm, som vil fortælle og undervise alle fremmødte.

Aktivitetsdag på vandet Det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn på Røsnæs danner den perfekte ramme om arrangementet, med nybygget havneaktivitetshus med alle tænkelige faciliteter for kajakroere. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De 5 Kajakklubber, Havkaf, Havnsø, Kalundborg, Tissø og Røsnæs, inviterer til en fælles aktivitetsdag på vandet på Nyby Havn på Røsnæs lørdag d. 27. august.

Alle interesserede har mulighed for – helt gratis – at blive introduceret til de nyeste tendenser inden for kajakroning, samtidig med at du lærer medlemmerne fra de lokale kajakklubber at kende gennem fælles træning, leg på vandet og hyggeligt samvær.

Du har også mulighed for at møde den legendariske Kajakholm, som vil fortælle og undervise alle fremmødte. Foredraget med Kajakholm starter kl. 11.00.

Det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn på Røsnæs danner den perfekte ramme om arrangementet, med nybygget havneaktivitetshus med alle tænkelige faciliteter for kajakroere.

Arrangementet afvikles sammen med Røsnæs Udvikling- og Beboerforening (RUB), som på dagen står for aktiviteter for hele familien, unge som gamle.

Lørdag aften slutter aktivitetsdagen med helstegt pattegris og musikunderholdning. Dette er dog ikke gratis.

Del