Aftensalg med underholdning og gode tilbud

Byens restauranter og caféer sørger for hygge, mad, øl eller et glas vin mens det bliver det lokale band Under Byens Tage som underholder på Solskinspladsen

Aftensalg med underholdning og gode tilbud
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En lang række af medlemsbutikkerne under Vores Kalundborg er klar med godt tilbud til aftensalg nu på fredag d. 31. maj.

Der vil være masser af aktivitet, god musik, og mange gode tilbud i butikkerne når Vores Kalundborg inviterer til aftensalg helt til kl. 21 nu på fredag d. 31. maj.

Byens restauranter og caféer sørger for hygge, mad, øl eller et glas vin mens det bliver det lokale band Under Byens Tage som underholder på Solskinspladsen med gammel blandet dansk musik a la Kai Norman Andersen, Bent Fabricius og Leo Mathiesen, blandet med jazzet numre som ’Route 66’ og ’My baby just Cares’.

Det er Karoline Lindager Larsen som er i front for ’Under Byens Tage’. Hun er også kendt fra bandet Al Dente som flere gange har spillet på Solskinspladsen i forbindelse med aftensalg.

”Det er årets anden aftenåbent og vi regner selvfølgelig med godt vejr. Butikkerne har mange gode tilbud og endnu flere butikker har længe åbent denne gang i forhold til sidste gang og så vil der være underholdning på Solskinspladsen,” fortæller citychef Svend-Erik Kristensen, og fortsætter, ”Vi kan også fortælle, at lørdag d. 15. juni har vi biler i gågaden, amerikanerbiler og andre gamle biler og samtidig vil der blive optræden med linedance den dag.”

Vores Kalundborg er også ved at lægge sidste hånd på den kommende byfest i uge 30.

Del