Afskedsreception i børnehave

Jørgen Voss har været formand for bestyrelsen i Kalundborg Asyl Børnehave siden 1985.

Afskedsreception i børnehave
Fredag den 4 november sagde Kalundborg Asyl Børnehave farvel til bestyrelsesformand Jørgen Voss.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 4. november var der afskedsreception for bestyrelsesformand Jørgen Voss i Kalundborg Asyl Børnehave.

Fredag den 4 november 2022 sagde Kalundborg Asyl Børnehave farvel til bestyrelsesformand Jørgen Voss. Jørgen Voss har været formand for bestyrelsen i Kalundborg Asyl Børnehave siden 1985.

”Et hverv, som Jørgen har lagt masser af tid, omhu og energi i. Der er ingen tvivl om, at vi alle vil komme til at savne Jørgen og hans positive indstilling. Jørgen har nået at arbejde sammen med tre ledere af Asyl Børnehaven. Først Hanne Warnecke, dernæst Nelly Melballe Bonde og nu til slut mig,” fortæller nuværende leder i Kalundborg Asyl Børnehave, Pernille Lundgaard.

Jørgen Voss afløser til bestyrelsesformandsposten er også fundet, og det er Jeppe Hedegaard Sørensen Peulecke, som samtidig er forælder i børnehaven.

”Vi havde en hyggelig fredag eftermiddag sammen med Jørgen. Jørgen videregav den gamle forhandlingsprotokol, med referater fra bestyrelsesmøder helt tilbage til 1965, til Jeppe og mig,” fortæller Pernille Lundgaard.

Der var sørget for kaffe og kage, ligesom der var fine gaver til den nu tidligere bestyrelsesformand. Alle børnene havde ydermere lavet en helt personlig evighedsbuket til Jørgen.

Kalundborg Asyl Børnehave er i øvrigt en af landets ældste børnehaver, den går helt tilbage til 1840.

Del