Ændringer på Ubby Genbrugsplads

Grundet relativt lave besøgstal på Ubby Genbrugsplads har Kalundborg Kommune og ARGO besluttet sig for et nyt tiltag.

Ændringer på Ubby Genbrugsplads Fra fredag den 3. december indføres ubemandede åbningsdage på Ubby Genbrugsplads. Arkivfoto Kalundborg Genbrugsplads: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fra fredag den 3. december indføres ubemandede åbningsdage på Ubby Genbrugsplads grundet relativt lave besøgstal.

Borgere kan stadig aflevere affald på genbrugspladsen selv om, at den er ubemandet – dog ikke kemikalier, maling og olie, men ellers er alt som det plejer. Porten til Ubby Genbrugsplads vil være åben fra kl. 9 – 17 på de ubemandede åbningsdage torsdag og fredag.

Grundet relativt lave besøgstal på Ubby Genbrugsplads har Kalundborg Kommune og ARGO valgt, at genbrugspladsen skal være ubemandet to dage om ugen fra den 3. december 2021. Ændringen får altså ikke betydning for åbningstiderne.

Ubby Genbrugsplads modtag i 2020 i alt 17.324 besøg, hvilket udgør 4,7 procent af det samlede besøgstal på genbrugspladserne i Kalundborg Kommune.
Det har dog været vigtigt, både for Kalundborg Kommune og ARGO, at opretholde åbningstiderne således, at borgerne forsat kan komme af med sit affald i samme grad som før ændringen til ubemandede dage.

På de ubemandede dage i Ubby vil ARGO lade personalet hjælpe til på Kalundborg Genbrugsplads i stedet, som er den genbrugsplads i Kalundborg Kommune, der har flest besøgende.

Kemikalier, maling, olie og hjælp til sortering
Borgere skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det ikke er muligt, at aflevere kemikalier, maling og olie på de ubemandede dage, ligesom det kun er muligt på de bemandede dage at få hjælp af pladspersonalet til sortering.

Del