Ældrefesten flyttes

Ældrefesten for det modne publikum flyttes, men underholdningen er den samme

Ældrefesten flyttes Ældrefesten er flyttet til sidst i marts måned, men stadigvæk i Hvidebækhallen. Arkivfoto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På grund af stigende smittetal flytter H.F. Vestsjællands Venner den populære Ældrefest til torsdag den 31. marts.

H.F. Vestsjællands Venner var ellers helt klar med den næste fest for det modne publikum torsdag d. 3. februar, men nu har de besluttet at flytte festen grundet de høje corona-smittetal.

Derfor bliver festen flyttet til torsdag d. 31. marts og stadigvæk i Hvidebækhallen.

”Det har været et større puslespil at få det hele til at gå op, men vi har lejet Hvidebækhallen og alle dem der skulle komme og underholde den 3. februar, kommer også 31. marts, Kim Kok kommer selvfølgelig også med maden, Fuglede Idrætsforening står for kaffen og der er lækker æblekage fra Meny,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Det er to af Danmarks mest populære underholdere igennem en menneskealder, Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm, som skal underholde de mange hundrede gæster til Ældrefesten.

Butterflies spiller op til dans, helt som de plejer og så kommer Stine og Martin igen, de har været meget efterspurgt.

De resterende billetter sælges fra Kvickly og Meny i Kalundborg, Ole P. Nielsen i Jerslev tlf. 20425608, DagliBrugsen i Snertinge og hos Ugebladet Vestsjælland i Høng Centeret, 

Bordbestilling hos Niels-Erik på tlf. 28907526 fra den 1. februar

Del