Ældrefest med top-underholdning og mulighed for gevinster

Det er to af Danmarks mest populære underholdere igennem en menneskealder, Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm, som skal underholde de mange hundrede gæster til Ældrefesten.

Ældrefest med top-underholdning og mulighed for gevinster Dorthe Kollo tager turen fra Tyskland til til Hvidebækhallen for at underholde sammen med Klaus Strand-Holm

Af Jens Nielsen

Selv om der lige har været afholdt Ældrefest, så er H.F. Vestsjællands Venner allerede klar med den næste fest for det modne publikum. Meny Kalundborg donerer fem gavekort som kan vindes af gæsterne til Ældrefesten.

Ældrefesten som H.F. Vestsjællands Venner står bag i Hvidebækhallen er klar med datoen for næste års fest, det bliver torsdag d. 3. februar 2022 og billetsalget starter 1. december.

”Vi vil meget gerne tilbage til normale tilstande igen, så den næste Ældrefest afholdes torsdag d. 3. februar 2022, Kim Kok leverer maden og i stedet for kringle til kaffen, så bliver det en dejlig æblekage leveret af Meny, og vi har selvfølgelig også top underholdning på programmet,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

”Niels-Erik er en ildsjæl for byen og det vil vi gerne støtte op om, derfor har vi lavet en pris på æblekagen som er 75% billigere end vores normalpris og så giver vi fem gavekort af hver 500 kr. som der trækkes lod om blandt gæsterne, og så har vi en lille overraskelse i ærmet på dagen” fortæller Peter Egebæk, indehaver af Meny Kalundborg.

Det er to af Danmarks mest populære underholdere igennem en menneskealder, Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm, som skal underholde de mange hundrede gæster til Ældrefesten.

Dorthe Kollo har for længst passeret 60-års jubilæet for sin debut som kun 8-årig og Klaus Strand-Holm fra Klaus og Servants, nærmer sig de 60 år som underholder og musiker.

De to byder på en sand kavalkade af hits: Naturligvis er der Kollo-hits som Gid du var i Skanderborg, Greven fra Luxembourg og Velkommen til Verden, mens Klaus synger hits fra Klaus & Servants som Bank tre gange og Herstedvester.

Butterflies spiller op til dans, helt som de plejer og så kommer Stine og Martin igen, de er meget efterspurgt.

”Folk elsker Stine og Martin, flere har nærmest krævet at de kommer tilbage, og det gør de så til næste år,” fortæller Niels-Erik Sørensen.

Billetterne til Ældrefesten 2022 sættes til salg fra d. 1. december.

Del