Ægtepar overtager Havnegrillen

Havnegrillen åbner torsdag d. 28. juli hvor der serveres smagsprøver på Havnegrillens pølser, der bliver en skumkanon til børnene og der vil være gode tilbud fra torsdag til og med søndag i uge 30.

Ægtepar overtager Havnegrillen Ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen overtager Havnegrillen i Kalundborg Havnepark, og vil udover grillmad også sælge is. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen overtager Havnegrillen i Kalundborg Havnepark, og vil udover grillmad også sælge is. Der er første åbningsdag torsdag d. 28. juli.

”Vi vil lave en ’good old fashion grillbar’ med lokale pølser fra Hvidebæk Slagteri, rigtige bøffer der ikke er på frost, vi får en kyllingegrill, vi kommer til at have is, desværre kun softice i år men fra næste år også Hansen Is, vi vil lave faste dagstilbud og vi kommer også til at have børnemenuer,” fortæller Louisa Løcke Hansen, som bliver ansigtet udadtil, mens Martin Løcke Hansen skal stå for de mere praktiske opgaver i Havnegrillen og så ellers passe sit job som smed.

Louisa Løcke Hansen har de sidste knapt seks år arbejdet i Salling Group, først i Føtex Kalundborg og senest i Bilka Slagelse, begge steder har hun arbejdet i bager/bistro afdelingen.

”Som ung arbejdede jeg i en grillbar i Jyderup og sagde dengang, at når jeg blev voksen ville jeg have min egen grillbar, og nu er vi et sted i livet hvor det var tid til at prøve noget nyt, så nu springer vi ud i det,” fortæller Louisa Løcke Hansen, som faktisk havde en aftale med Flemming Bindesbøl om at overtage Havnegrillen inden han faldt væk sidst i maj måned.

Havnegrillen åbner torsdag d. 28. juli hvor der serveres smagsprøver på Havnegrillens pølser, der bliver en skumkanon til børnene og der vil være gode tilbud fra torsdag til og med søndag i uge 30.

Ægteparret har også planer om at gøre det mere hyggeligt og indbydende at besøge Havnegrillen.

”Der kommer dug på bordene, parasoller og beachflag så det bliver mere hyggeligt at sætte sig og nyde maden,” siger Louisa Løcke Hansen.

Havnegrillen får åbent alle ugens syv dage fra kl. 11-22 i sommerhalvåret og fra kl. 11-20 i vintermånederne. Samtidig vil åbningstiden blive udvidet når der er arrangementer i havneparken.

Ægteparret Løcke Hansen får behov for en række medarbejdere, både over og under 18 år. Jobopslaget kan læses på Havnegrillens facebookside, klik her

Del