Ægtepar i Kalundborg truet med pistol

Politiet mener, at der er tale om en ægte pistol

Ægtepar i Kalundborg truet med pistol

Af Jens Nielsen

Politiet mener, at der er tale om en ægte pistol, som et ægtepar blev truet med sent mandag aften foran deres hjem i Kalundborg, skriver Ritzau.

Et ægtepar blev mandag aften omkring klokken 23 antastet ude foran deres bopæl på Bredekildevej i Kalundborg, det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Ægteparret var på vej hjem, da en mand kom hen til dem og truede dem med en pistol, som, politiet går ud fra, er ægte.

Manden krævede penge fra ægteparret.

Det bliver han nægtet, og kvinden bliver i den forbindelse skubbet og falder ned på jorden uden de store skader til følge, og så løber han fra stedet uden at få noget med sig, oplyser politiet.

Politiet er interesserede i at høre fra personer, der har set noget omkring parkeringspladsen foran Bredekildevej 31 i Kalundborg, og kan kontaktes på telefonnummer 1-1-4.

Politiet søger efter ung mand

Ritzau oplyser, at der er ifølge politiet er tale om en 15 til 20-årig ung mand med mørkglødet hud. Han er omkring 1,70 meter høj, spinkel af bygning og med kort, mørkt hår. Han var iklædt mørke bukser og en mørk sweatshirt.

Politiet hører også gerne fra folk, der har set en person, der kunne passe på dette signalement fra omkring klokken 22 mandag i området, hvor episoden fandt sted.

Politiet oplyser, at ægteparret 'tager situationen i stiv arm'.

Del