Adventsløb for 15. gang

Der løbes på en 5 km omgangsrute med udgangspunkt ved 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund

Adventsløb for 15. gang

Af Jens Nielsen

1. søndag i advent, den 28. november, er der pr. tradition Adventsløb i Kalundborg, og sådan bliver det også i år. Det er 15. gang at 5 Tårns Motion inviterer til Adventsløb i Kalundborg.

Fra første adventsløb har der været små julegaver under juletræet når løberne er kommet i mål. Det uanset om de har løbet 5 km, 10 km, halvmarathon eller helmarathon. Det er der selvfølgelig også i år, og foruden pakkerne under træet er der en lækker super svedabsorberende løbe T-shirt til i hvert fald 350 løbere, oplyser klubben.

Ny medalje til alle

”I en årrække har medaljen til løbet været en juledekoration med et lys i. I år er der kommet et ekstra lys på. Og ja, gæt. Mon ikke det bliver 3 lys i 2022 og 4 lys i 2023, så der er et lys for hver søndag i advent. Det giver jo også løberne en ekstra grund til at sætte løbet i kalenderen de kommende år også,” fortæller Erik Johnsen, formand for 5 Tårns Motion.

Hel- og halvmarathon-løberne sendes ud på ruten kl. 9, mens 5 og 10 km løberne starter kl. 10.

Der løbes på en 5 km omgangsrute med udgangspunkt ved 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund. Ruten er som tidligere i området omkring Gisseløre og Kystvejen.

Også som en gåtur

Det kan også sagtens lade sig gøre at GÅ ruten, undtagen hvis man har valgt helmarathon. De øvrige tre distancer kan nås igennem på gå-ben, inden de sidste marathonløbere er kommet i mål.

Del