Åbent Hus: Stadigvæk stor interesse for lejligheder

Flere gange har FOB inviteret interesserede til Åbent Hus-arrangementer efterhånden som de forskellige lejligheder er blevet færdige, og interessen er stadigvæk stor.

Åbent Hus: Stadigvæk stor interesse for lejligheder
Boligselskabet FOB inviterer endnu engang til Åbent Hus i deres totalrenoverede lejligheder. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen Jens@TV-Kalundborg.dk

Boligselskabet FOB inviterer endnu engang til Åbent Hus i deres totalrenoverede lejligheder. Denne gang på Nyvangsvej 31.

Boligselskabet FOB er godt i gang med at renovere i alt 383 boliger i Kalundborg. Heraf bliver 108 lejligheder totalrenoveret, og resten får en tiltrængt opgradering – ikke mindst med nye vinduer og etablering af ventilationsanlæg, så indeklimaet forbedres væsentligt.

Flere gange har FOB inviteret interesserede til Åbent Hus-arrangementer efterhånden som de forskellige lejligheder er blevet færdige, og interessen er stadigvæk stor.

På lørdag d. 14. januar mellem kl. 10 – 12 inviterer boligselskabet endnu engang til Åbent Hus, denne gang på Nyvangsvej 31 hvor der er fokus på 2 og 3 rum lejligheder.

-Vi oplever stadigvæk stor interesse for vores lejligheder, hver gang vi har haft Åbent Hus er der kommet omkring 200 interesserede, så det håber vi også der gør på lørdag, fortæller projektchef Christen Mors fra FOB, og fortsætter,

-Det som interesserede kan opleve på lørdag, er det vi kalder tilgængelighedsboliger hvor der er elevator, hvor alt indmaden i lejligheden er blevet revet ud og så har vi bygget nyt op med køkken, bad, nye vinduer, ventilation og nye installationer.

Lejlighederne i Nyvangsvej 31, 33, 35, som er på 2-rum er ca. 66 m2 og koster 4.900 kr. + forbrug mens 3-rums lejlighederne er på ca. 93 m2 og koster 6.800 kr. + forbrug.

Endnu et Åbent Hus-arrangement

FOB inviterer igen til Åbent Hus lørdag d. 11. februar fra kl. 10 – 12, denne gang på Frederik Andersens vej 61.

Lejlighederne på Frederik Andersens vej 61, 63 er henholdsvis 2-rums: ca. 80 m2 og koster 5.900 kr. + forbrug og 3-rums: ca. 104 m2 og koster 7.600 kr. + forbrug.

Dermed er det store renoveringsprojekt ved at være ved vejs ende efter godt to år.

-Vi regner med at være helt færdig i starten af marts, så det er det sidste efter en lang byggeperiode på godt to år. Vi synes det er blevet flot og udendørsarealerne er også ved at være færdige med nye græsplæner og beplantning, fortæller Christen Mors, der oplyser, at der bliver mange renoverede lejligheder til leje nu.

Del