Åbent Hus i totalrenoverede lejligheder

De første beboere i FOB’s totalrenoverede boliger på Nørre Alle i Kalundborg er for længst flyttet ind. Nu er de næste lejligheder klar til indflytning.

Åbent Hus i totalrenoverede lejligheder
Lørdag inviterer FOB igen til Åbent Hus i totalrenoverede lejligheder. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De næste totalrenoverede lejligheder i Nørre Allé kvarteret er snart klar til indflytning. Der er Åbent Hus lørdag den 5. november kl. 10-12 på Lupinvej 9

De første beboere i FOB’s totalrenoverede boliger på Nørre Alle i Kalundborg er for længst flyttet ind. Nu er de næste lejligheder klar til indflytning.

Står du og mangler bolig i Kalundborg, eller har du planer om at flytte fra din nuværende til en mindre eller større bolig, så er det nu, du skal spærre øjnene op.

Boligselskabet FOB er godt i gang med at renovere i alt 383 boliger i Kalundborg. Heraf bliver 108 lejligheder totalrenoveret, og resten får en tiltrængt opgradering – ikke mindst med nye vinduer og etablering af ventilationsanlæg, så indeklimaet forbedres væsentligt.

FOB har tidligere afholdt Åbent Hus-arrangementer i de totalrenoverede lejligheder, hvor interessen har været meget stor, og nu inviteres alle interesserede igen indenfor til Åbent Hus nu på lørdag d. 5. november mellem kl. 10-12 på Lupinvej 9, hvor to forskellige prøveboliger står klar til fremvisning.

”Vi er nu nået så langt med renovering af lejlighederne, at vi er klar til at vise de næste frem, denne gang er det lejligheder på Lupinvej, som er de nyeste i området. Hvor boligblokkene ud mod Nørre Allé er fra starten af 50’erne, så er den boligblok på Lupinvej, som vi nu viser frem, fra 1978, og den sidste som er bygget i området,” fortæller projektchef Christen Mors fra FOB.

I følge Christen Mors går det rigtigt fint med at leje lejlighederne ud, og FOB regner med, at hele det store renoveringsprojekt er færdigt midt i februar.

De lejligheder som nu vises frem til Åbent Hus på lørdag er 2 og 3 rums lejligheder.

Del