Åbent Hus for hele familien

’Heino fikser alt’, kendt fra Ramasjang, er inviteret til at underholde de mindste. Heino er Danmarks dårligste handyman, men spørger man ham selv er han verdens bedste til det meste.

Åbent Hus for hele familien Alle interesserede er velkommen til Åbent Hus nu på søndag d. 12. juni, hvor man kan komme ind bag facaden på Asnæsværkets nye blok. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter godt tre års intenst arbejde med at ombygge Asnæsværket inviteres alle interesserede til Åbent Hus nu på søndag d. 12. juni. ’Heino fikser alt’, kendt fra Ramasjang, er inviteret til at underholde de mindste.

Ørsted og Kalundborg Symbiose inviterer til åbent hus på Asnæsværket søndag den 12. juni 2022, hvor du er velkommen til at tage familie og venner med og komme ind bag facaden på Asnæsværkets nye blok.

Kom helt tæt på maskinrummet og kombiner familieudflugt med et indblik i el og fjernvarme. Lær meget mere om virksomhedernes grønne omstilling, og hvad det betyder for dig og for lokalområdet.

Asnæsværket byder indenfor til en dag fuld af oplevelser for alle aldre. Du kan blandt andet få en rundvisning på værket, høre spændende oplæg om bæredygtighed på både voksen- og børneniveau, og så vil der også være et legeområde til børnene. Når du har brug for en forfriskning, bydes der på en varm pølse, en kold is og lidt at drikke.

’Heino fikser alt’, kendt fra Ramasjang, er inviteret til at underholde de mindste. Heino er Danmarks dårligste handyman, men spørger man ham selv er han verdens bedste til det meste. Heino optræder for børnene kl. 12 og igen kl. 14.

Udover Heino for de mindste er der mulighed for at møde Kalundborg Symbiose, Bio Tech Byen, Maskinmesterskolen, Y-camp og Ørsted.

Der vil være en række foredrag, bl.a. fra Kalundborg Forsyning, Symbiosen og også borgmester Martin Damm vil tale.

Emner som der kan høres mere om er, hvad er bæredygtig biomasse og fremtiden for Asnæsværket.

Af hensyn til den praktiske afvikling er tilmelding til åbent hus-arrangementet nødvendig. Det er der faktisk allerede 1000 som har gjort, men der er plads til flere.

Læs mere og tilmeld dig på: åbent-hus-på-asnæsværket.dk

Del