Åbent for trailersalg i påsken

Afdelingen med trailersalg holder ekstraordinært åbent både skærtorsdag og påskelørdag for at betjene kunderne.

Åbent for trailersalg i påsken
”Vores bokse er fyldt op, så vi er helt klar til påsken,” siger vognmand Peter Obel, som tilbyder salg af grus i flere varianter, både to slags stabilgrus, flisegrus, støbemix, strandsand til sandkassen, ærtesten, nøddesten, sorte og grå skærver samt harpet muldjord. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hos Obel Transport i Kalundborg er der mulighed for at få læsset sin egen trailer med grus, sten, sand og muldjord, både op til påske og skærtorsdag og påskelørdag.

Obel Transport i Kalundborg, kører hver dag hele landet tyndt med deres store lastbiler, men firmaet har også en afdeling med trailersalg af sten, grus og muldjord til private.

Afdelingen med trailersalg holder ekstraordinært åbent både skærtorsdag og påskelørdag for at betjene kunderne.

”Vores bokse er fyldt op, så vi er helt klar til påsken,” siger vognmand Peter Obel, som tilbyder salg af grus i flere varianter, både to slags stabilgrus, flisegrus, støbemix, strandsand til sandkassen, ærtesten, nøddesten, sorte og grå skærver samt harpet muldjord.

Obel Transport tilbyder at læsse traileren når kunderne kommer forbi på Flakagervej 36 i Kalundborg og der er åbent i hverdagen fra kl. 07-16, mens der skærtorsdag og påskelørdag er åbent fra kl. 9-12.

Langfredag, søndag og mandag i påsken er der lukket.

Del