ABBA Show: Thank you for the music

Publikum kan se frem til at opleve to tidligere forsangere fra det store ABBA Tribute show, hvor de vil levere de bedste hits fra ABBA's omfattende katalog

ABBA Show:  Thank you for the music

I anledning af 50-året for ABBA's legendariske sejr ved det Europæiske Melodigrandprix med "Waterloo", inviterer Gl. Svebølle Forsamlingshus til en uforglemmelig aften med fællesspisning og musikalsk underholdning.

Publikum kan se frem til at opleve to tidligere forsangere fra det store ABBA Tribute show, hvor de vil levere de bedste hits fra ABBA's omfattende katalog, herunder sange som "Waterloo", "Dancing Queen", "Money Money Money" og "Thank you for the music". Underholdningen vil være ledsaget af professionel koreografi og imponerende kostumer, der vil skabe en festlig og mindeværdig stemning.

Det hele finder sted fredag d. 1. marts i Gl. Svebølle Forsamlingshus. Aftenens program starter med fællesspisning kl. 18.00, hvor gæsterne kan nyde en lækker menu bestående af skinke med flødekartofler og salat, efterfulgt af kaffe og kage til dessert. Billetprisen inkluderer både mad og underholdning, og der vil være mulighed for at købe øl, vand og vin til favorable priser, oplyses der.

Billetter kan købes ved at kontakte Lisbeth Kofod på telefon 2580 0701, gerne via sms.

Gl. Svebølle Forsamlingshus er arrangøren bag dette spændende event, men har fået støtte via Liv I Forsamlingshusene.
Yderligere oplysninger om forsamlingshuset kan findes på deres hjemmeside: https://glsveboelleforsamlingshus.dk/

Del