700 har købt billet til den vildeste 90’er fest

DAZE, Hit’N’HIDE, DR. BOMBAY, CUT’N’MOVE samt flere gæste DJ’s er på plakaten, så der er lagt til masser af fest.

700 har købt billet til den vildeste 90’er fest Ruddy Beck og Kenneth Larsen er klar med den vildeste 90'er fest i Kalundborghallen lørdag d. 10. september. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der bydes op til dans til den vildeste 90’er fest i Kalundborghallen nu på lørdag d. 10. september med hele fire forskellige kunstnere samt gæste DJ’s. Og interessen er stor, hele 700 har allerede sikret sig en billet.

Ruddy Beck, mangeårig discjockey, bl.a. kendt fra Diskotek Upstairs og kammeraten Kenneth Larsen Kalundborg er klar med den vildeste 90’er fest i Kalundborghallen nu på lørdag d. 10. september fra kl. 19 til 02 under navnet Back to the 90S.

DAZE, Hit’N’HIDE, DR. BOMBAY, CUT’N’MOVE samt flere gæste DJ’s er på plakaten, så der er lagt til masser af fest, en fest som afholdes i samarbejde med Kalundborghallens Restaurant.

Og interessen for en ægte 90’er fest har været stor, der er på nuværende tidspunkt solgt 700 billetter, men der er stadigvæk mulighed for at købe billetter til showet.

”Billetsalget er gået rigtigt godt, vi har solgt 700 billetter på nuværende tidspunkt, så det er vi rigtigt godt tilfredse med, men der er stadigvæk mulighed for at købe billet,” fortæller Ruddy Beck.

Bustransport fra Holbæk og Slagelse

Arrangørerne af Back to the 90S I Kalundborghallen vil også gerne have gæster fra både Holbæk og Slagelse. Derfor er der sat busser ind fra både Holbæk Station og Slagelse Station med stop flere steder på vej mod Kalundborg, og retur når showet er slut.

Billetter til ‘Back to the 90S’ kan købes på Ticketmaster, klik her

Del