60 millioner til ny svømmehal i Gørlev – En forsinket aprilsnar?

60 millioner til ny svømmehal i Gørlev – En forsinket aprilsnar?

Læserbrev: 60 millioner til ny svømmehal i Gørlev – En forsinket aprilsnar?

Ideen om en ny svømmehal var muligvis god og har muligvis været på tegnebrættet i flere år, men det er utrolig dårlig timing at sætte så mange penge af til den luksus i den energikrise vi nu står i. Jeg var ved at tabe kæben, da jeg læste den nyhed – var det en forsinket aprilsnar?

Kan man i det hele taget forsvare at holde Kalundborg Svømmehal åben? Det kræver jo utrolig mængder energi og penge, bare at varme bassinerne op. Der tales om, at man vil slukke for det varme vand til bruserne. Skal man gå i koldt brusebad, gad jeg nok vide hvor mange der synes de har lyst til det?

Det burde enhver ansvarlig politiker kunne se og skyde det til hjørne NU, inden vi spilder en masse af skatteydernes penge.

Flere økonomiske eksperter spår at den nuværende energikrise vil kunne fortsætte i minimum 2 år, og spørgsmålet er om vi nogen side vender tilbage til ”normale” tilstande. Der må være mange andre vedligeholdelsesopgaver som har været forsømt, der kan bruges penge på.

Ellers er der mange andre områder der har brug for penge nu mange børnefamilier, pensionister, kontanthjælpsmodtager står på vippen til at må gå fra hus og hjem, fordi de ikke kan betale deres regninger og hvor hele børne-, ungdoms- og ældreområderne er blevet mere og mere udpint. Jeg formoder at de grupper har meget lidt forståelse for den prioritering som Kommunalbestyrelsen har valgt.

Med venlig hilsen

Annabehl Sanne C. Lassen

Bryggervænget 5

4400 Kalundborg

Del