60 år: Giver sig selv en ny gravemaskine i fødselsdagsgave

Den 15. januar runder Kim Lissau 60 år, og det bliver fejret ved en fødselsdagsreception nu på fredag d. 14. januar fra kl. 11 på firmaets adresse på Nyrupvej 100 i Kalundborg.

60 år: Giver sig selv en ny gravemaskine i fødselsdagsgave Entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau inviterer til 60-års fødselsdag nu på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau, Kalundborg, kan lørdag fejre 60-års fødselsdag. Den runde dag markeres med en reception nu på fredag d. 14. januar hvor receptionsgæsterne bl.a. kan opleve en helt ny 8 tons stor gravemaskine.

I omkring 30 år har entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau fra Kalundborg, lavet fundameter og kloaker til helt nye typehuse rundt om på hele Sjælland, de sidste ca. 20 år som selvstændig erhvervsdrivende.

Den 15. januar runder Kim Lissau 60 år, og det bliver fejret ved en fødselsdagsreception nu på fredag d. 14. januar fra kl. 11 på firmaets adresse på Nyrupvej 100 i Kalundborg.

Kim Lissau er en ægte Kalundborgenser, født og opvokset i Kalundborg, døbt, konfirmeret og gift i Raklev Kirke, men det meste af arbejdslivet er foregået uden for Kalundborg.

Kim Lissaus far var også kloakmester og entreprenør, derfor var det naturligt at Kim Lissau også skulle ud af det spor og de sidste omkring 20 år har det været som selvstændig entreprenør og kloakmester.

”Vi laver fundamenter og kloaker til nye typehuse rundt om på hele Sjælland for typehusfirmaerne Eurodan og Hybel og senest er der også kommet opgaver til fra Bjælkehus.nu, så vi har rigeligt med arbejde,” fortæller Kim Lissau, som netop har købt en helt ny 8 tons stor gravemaskine der bliver leveret torsdag så receptionsgæsterne kan se den på fredag.

”Det er en slags fødselsdagsgave til mig selv,” siger Kim Lissau, som til på fredag rydder garagerne på Nyrupvej 100, lægger gulvtæppe på og sætter stole og borde frem til kunder, familie, venner og forretningsforbindelser som kigger forbi til fødselsdagsreception i anledning af 60-års dagen.

Del