50-års stiftelsesdag fejret med uddeling af donationer

I dag fredag d. 24. februar er det præcis 50 år siden, at søsterloge nr. 57 Anne Marie blev stiftet i Kalundborg.

50-års stiftelsesdag fejret med uddeling af donationer
Fra venstre, overmester Laila Werth, Tammi Damkier, TUBA, Mette Vogel, Natteravnene, Inge Berg Hansen og Birgit Rasmussen, Mødrehjælpen og Helle Bøgh, fra søsterlogens humanitære udvalg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen 

I anledning af søsterloge nr. 57 Anne Marie’s 50-års stiftelsesdag donerede søsterlogen penge til tre lokale foreninger.

I dag fredag d. 24. februar er det præcis 50 år siden, at søsterloge nr. 57 Anne Marie blev stiftet i Kalundborg.

I den anledning havde søsterlogen inviteret til reception samt uddeling af donationer til tre lokale foreninger.

Til hver af de tre foreninger var der en donation på 10.000 kr.

På vegne af TUBA, som står for Terapi og rådgivning for Unge, der er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere, modtog Tammi Damkier donationen.

”Det er vores håb, at denne donation kan være hjælp for unge mellem 14 og 35 år, der er opvokset i et hjem med alkohol og stofmisbrug, ved rådgivning, terapi og sociale arrangementer, hvor der også er undervisning for unge,” sagde overmester Laila Werth da hun overrakte donationen.

Mette Vogel modtog på vegne af Natteravnene i Kalundborg donationen fra søsterloge nr. 57 Anne Marie.

”Det er vores håb, at denne donation kan være en hjælp til fortsat at møde de unge i nattelivet gennem omsorg og forebyggende indsats, især blandt de udsatte børn og unge,” sagde Laila Werth da hun overrakte donationen.

Og sidst men ikke mindst så modtog Inge Berg Hansen på vegne af Mødrehjælpen donationen på de 10.000 kr.

”Det er vores håb, at denne donation kan være hjælp til fortsat at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre og fædre og børnefamilier i lokalområdet,” Laila Werth da hun overrakte donationen.

”Pengene til donationerne kommer dels fra vores kontingent og når vi holder nogle arrangementer som giver overskud og fra salg af øl og vand i logen,” fortæller Helle Bøgh fra søsterlogens humanitære udvalg.

Søsterloge nummer 57 Anne Marie, er en af i alt 94 søsterloger under Odd Fellow Ordenen i Danmark.

Søsterloge nr. 57 Anne Marie blev etableret den 24. februar 1973 i Kalundborg. I dag er der 54 medlemmer af logen, der mødes første og tredje mandag i måneden.

Del