50-års jubilæum fejres med byfest

50-års jubilæum fejres med byfest OL-Sølvvinder Jesper Hansen er med når der skal cykles penge ind til ungdommen i SBI. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er 50 år siden at støtteforeningen OLD SBI i Svebølle blev stiftet, og det skal selvfølgelig fejres. Der inviteres til Byfest i flere dage.

I 50 år har OLD SBI, støtteforeningen til Svebølle Boldklub, samlet penge ind ved forskellige lejligheder til glæde for boldklubbens medlemmer.

Jubilæet bliver fejret over flere dage og med mange forskellige aktiviteter, en byfest kalder OLD SBI det.

Onsdag aften den 25. maj kl. 18 spilles en showkamp mellem Svebølle og et hold fra KGB/Raklev.

Kristi himmelfartsdag, torsdag d. 26. maj er der loppemarked ved Svebøllehallen fra kl. 10 og samme dag er der inviteret til ’gadekamp’, hvor de forskellige veje i byen skal dyste mod hinanden i forskellige discipliner. Det foregår på boldbanerne fra kl. 10.

Fredag den 27. maj serveres der stegt flæsk med persillesovs ved klubhuset inden Svebølles serie 1 hold spiller hjemme mod Frem.

OL-sølvvinder deltager

Lørdag afvikles det traditionelle SBI Tour på Svebølle Centerplads fra klokken 11. Her skal der cykles penge ind til ungdomsarbejdet.

Blandt deltagerne på spinningcyklerne i teltet er den lokale ol-sølvvinder Jesper Hansen som for en enkelt dag lægger geværet og springer op på cyklen for den gode sag.

Lørdag kl. 14 er der fodbold på boldbanerne, her er det Svebølles serie 4 hold som møder Kirke Helsinge.

50-års jubilæets store begivenhed bliver en totalt udsolgt Kandis koncert lørdag aften i Svebøllehallen, hvor der er solgt 600 billetter.

Så masser af aktiviteter i Svebølle i den kommende uge. 

Del