50-årige mand fra Spanien sigtet og indlagt

Den 50-årige mand opsøgte en familie i Ubberup tidlig onsdag morgen på en sådan voldsom måde, at politiet fandt grundlag for at sigte ham for forsøg på vold over for beboerne.

50-årige mand fra Spanien sigtet og indlagt Den 50-årige mand opsøgte en familie i Ubberup tidlig onsdag morgen på en sådan voldsom måde, at politiet fandt grundlag for at sigte ham for forsøg på vold over for beboerne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En mand fra Spanien gav politiet flere opgaver både tirsdag og onsdag, bl.a. løb han rundt midt i morgentrafikken på Holbækvej med en kniv i hånden og onsdag morgen forsøgte han at udøve vold mod en familie i Ubberup. Nu er manden indlagt på et hospital.

Den 50-årige mand fra Spanien, som var blevet frihedsberøvet onsdag morgen i Ubberup-området ved Kalundborg, endte med at blive løsladt efter forsøg på afhøring om sin adfærd og blev efterfølgende indlagt på et hospital til undersøgelse og fornøden behandling for sin uligevægtige sindstilstand, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden havde i løbet af tirsdagen og natten til onsdag havde givet anledning til forskellige politimæssige indsatser i Tømmerup og Ubberup øst for Kalundborg, indtil han blev frihedsberøvet tidligt onsdag morgen, da han havde henvendt sig på en privatadresse i Ubberup-området.

Det viste sig, at han i sin uligevægtige sindstilstand havde henvendt sig på adressen på en sådan voldsom måde, at politiet fandt grundlag for at sigte ham for forsøg på vold over for beboerne på adressen. Ingen havde pådraget sig fysiske skader, men beboerne var dog noget påvirkede af omstændighederne ved mandens voldsomme og pludselige henvendelse tidligt onsdag morgen.

Den 50-årige mand fra Spanien vil senere høre nærmere fra politiet i anledning af efterforskningen i straffesagen mod ham.

Læs også: Jagtede arbejdskollega med kniv på Holbækvej.

Læs også: Helikopter eftersøgte uligevægtig mand

 

Del