50 år med Shubidua fejres

Bandet tager publikum med tilbage til et Danmark, hvor bierne summede i grøftekantens blomster, og storken lå på bondemandens skorsten.

50 år med Shubidua fejres
Onsdag den 22. marts, er Jorløse Forsamlingshus værter til fællesspisning og underholdning ved bandet Shubiduo.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I anledningen af Shu-bi-duas 50-års jubilæum, giver bandet Shubiduo et brag af et show, som de kalder ”50 hår i suppen”.

Onsdag den 22. marts, er Jorløse Forsamlingshus værter til fællesspisning og underholdning ved bandet Shubiduo, der går på scenen og tager publikum med tilbage til et Danmark, hvor bierne summede i grøftekantens blomster, og storken lå på bondemandens skorsten og lyttede til tidens hotteste og sjoveste navn, Shubidua. Undervejs vil der være stribevis af Shu-bi-duas hits, gakkede indfald, fantastiske anekdoter.

Shubiduo består af Bosse og Carsten. Bosse Hall Christensen var med til at danne Shubidua sammen med Michael Bundesen og Michael Hardinger tilbage i 1973. Hans stod bag mange af de gakkede tekster og spøg & skæmt coverne fra 1-8, den gyldne periode. Carsten Hall Christensen synger og spiller i dansk “United Steaks” gademusikant style.

Vil man deltage i festlighederne, kan billetter købes via www.kalundborglif.dk eller ved at kontakte Jorløse Forsamlingshus på tlf.: tlf. 53292002. Billetprisen indeholder både musisk, spisning, kaffe og kage. Drikkevarer skal tilkøbes.

Arrangementet foregår onsdag den 22. marts kl. 18 i Jorløse Forsamlingshus, og er støttet af Liv I Forsamlingshusene, se evt. flere arrangementer via www.kalundborglif.dk

Del