5.000 kr. til årets hjælperytter

Med baggrund i næste års besøg af Tour de France-feltet, vil Destination Sjælland gerne hylde de ”usynlige” helte – hverdagens hjælperyttere.

5.000 kr. til årets hjælperytter Med baggrund i næste års besøg af Tour de France-feltet, vil Destination Sjælland gerne hylde de ”usynlige” helte – hverdagens hjælperyttere, og det gør de nu med prisen Årets Hjælperytter 2021.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Med baggrund i næste års besøg af Tour de France-feltet, vil Destination Sjælland gerne hylde de ”usynlige” helte – hverdagens hjælperyttere, og det gør de nu med prisen Årets Hjælperytter 2021.

Mark Cavendish ville ikke hive sine spurtsejre i land, uden hjælp fra holdkammeraterne Michael Mørkøv og Kasper Asgreen, ligesom Tadej Podagar ikke ville ende med den gule trøje uden hjælp fra Mikkel Bjerg. Hjælperyttere er vitale for de store stjerner i verdens største cykelløb, og det samme gør sig gældende lokalt for lokale hjælperyttere, der er alfa omega, når gæsterne i Destination Sjælland skal have en ekstraordinær oplevelse, eller når hverdagen bliver speciel på grund af en god kollega eller lignende. Destination Sjælland hylder Årets Hjælperytter 2021, fordi de er vigtige.

Hyldes med 5.000 kroner

Egenskaber som hjælpsomhed, service, empati mv. er i spil, når Årets Hjælperytter 2021 skal kåres.

”Vi er på jagt efter de helt specielle personer på arbejdspladserne, i foreningerne, blandt ildsjælene eller noget helt fjerde. Eneste krav er, at man skal bo eller arbejde i Destination Sjælland, der tæller Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø Kommuner,” fortæller Jens Müller, der er direktør i Destination Sjælland.

I første omgang skal hjælperytterne nomineres via hjemmesiden hertil.dk, hvorefter et panel udvælger finalisterne til en spændende afstemning i begyndelsen af 2022.

”Årets hjælperytter skal selvfølgelig hyldes med gaver og ikke mindst 5.000 kroner,” afslører Jens Müller.

Kandidater til Årets Hjælperytter kan allerede nu og frem til den 31. december nomineres på hertil.dk

Her hjælper vi til

Kåringen af Årets Hjælperytter i Destination Sjælland er en del af indsatsen ”Her hjælper vi til”, som destinationsselskabet lancerer i forbindelse med optakten til Tour de France 2022, der kører gennem destinationen den 2. juli næste år.

”Vi vil gerne gøre en indsats for at italesætte og vise, at vi kan noget helt specielt i Destination Sjælland. Vi er Danmarks ypperste hjælperytter i ordets bedste forstand. Her hjælper vi til – her hjælper vi hinanden og vores gæster,” forklarer direktøren.

Hjemmesiden hertil.dk bliver sammen med en række events omdrejningspunktet for Destination Sjællands initiativer, der går forud og ligger i slipstrømmen på besøget af verdens største cykelløb.

”Vi vil gerne have Tour de France til at leve længere end de 12 sekunder, det tager feltet at suse forbi de mange publikummer på dagen. Derfor skal ”Her hjælper vi til” sørge for, at det hele lever lidt længere. Det er samtidig en invitation til handelsstandsforeninger, lokale aktører, foreninger og alle andre til at være med, og gøre Tour de France-besøget til noget specielt, men også til at højne serviceniveauet endnu mere fremadrettet,” slutter Jens Müller.

Del