40-års jubilæum: ”Nærheden med kunderne betyder meget”

”Her hos os giver vi os tid til at snakke med kunderne og det skal der være tid til, mange vil gerne lige fortælle hvad der sker i familien eller arbejdet og det er rigtigt hyggeligt"

40-års jubilæum: ”Nærheden med kunderne betyder meget”
Jan Larsen kan fejre 40-års jubilæum i Kalundborg Brugsforening, det markeres fredag d. 21. juni fra kl. 16-19 i forbindelse med brugsens store sommerfest på pladsen foran supermarkedet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den 1. juli i år er det 40 år siden, at Jan Larsen startede som elev i Kalundborg Brugsforening. De sidste 38 år har han arbejdet i Brusen i Raklev

58-årige Jan Larsen startede sit arbejdsliv allerede som 13-årige hvor han fik job som bydreng hos Kochs Boghandel. Her var han indtil han startede i lære i Kvickly Kalundborg den 1. juli 1984 og efter endt læretid i 1986 fik han job som 1. mand i Brugsen i Raklev, og her har han været lige siden.

”Steen Tobiasen (varehuschef i Kvickly Kalundborg) tog fat i mig og sagde, jeg har det perfekte job til dig som 1. mand i Brugsen i Raklev, og det sagde jeg ja tak til,” fortæller Jan Larsen, og der har han så været lige siden og kan nu fejre 40-års jubilæum i Kalundborg Brugsforening.

Det er især nærheden og kendskabet til kunderne som Jan Larsen sætter stor pris på.

”Her hos os giver vi os tid til at snakke med kunderne, mange vil gerne lige fortælle hvad der sker i familien eller på arbejdet og det er rigtigt hyggeligt og på den måde kommer vi tættere på kunderne, også tilflyttere til området stopper gerne op og vil snakke, det skal vi have tid til,” fortæller Jan Larsen.

I de mange år i Brugsen i Raklev har Jan Larsen arbejdet under næsten 10 forskellige uddelere og han er da også tidligere selv blevet opfordret til at søge den stilling, men det har han sagt pænt nej tak til.

40 år i samme virksomhed er lang tid og Jan Larsen har da også på et tidspunkt tænkt på at søge væk og prøve noget andet.

”Jeg søgte på Novo lige efter jeg havde været her i 25 år, men fik ikke jobbet og nu bliver jeg her og det har aldrig været kedeligt, jeg har altid været glad for at stå op og gå på arbejde,” fortæller 40-års jubilaren.

Jan Larsen kan selvfølgelig passe alle funktioner i Brugsen i Raklev, men han holder sig fra tunge løft.

”Jeg er opereret i ryggen og har fået to nye hofter så det er slut med de tunge løft, men dem har der også været rigeligt af gennem årene,” siger Jan Larsen.

Når 40-års jubilaren har fri fra sit job bruger han fritiden på badminton, gåfodbold og jagt.

Jan Larsen bliver fejret på fredag d. 21. juni fra kl. 16-19 i forbindelse med brugsens store sommerfest på pladsen foran supermarkedet.

Samler hele lokalområdet til sommerfest

Del