40-års jubilæum: Meget anerkendt men også berygtet

40-års jubilæum: Meget anerkendt men også berygtet Der var et stort ryk ind af gæster til Flemming Lassens 40-års jubilæum. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flemming Lassen, formand for 3F i Kalundborg kunne fredag fejre 40-års jubilæum i et job hvor han er til ’jobsamtale’ hvert tredje år. 

Det er 40 år siden, at Flemming Lassen blev valgt af medlemmerne som faglig medarbejder, og siden 1993 har han været formand for 3F Kalundborg.

I den anledning havde afdelingen inviteret til jubilæumsreception fredag formiddag og rigtigt mange kom for at sige tillykke med jubilæet.

”Du har en finger med alle steder, du er også meget anerkendt, men du er også en berygtet formand, så berygtet, at i visse afdelinger når man holder møde ikke tør bestille smørrebrød til frokost fordi det gider du altså ikke at spise,” sagde næstformand Gitte Nordbo Keller bl.a. i sin tale til Flemming Lassen, og hun fortsatte, ”I dag er vi en stor afdeling med mange pilotprojekter, og er der noget du er god til, så er det at hive projekter hjem til os, for som Pippi siger, det har vi ikke prøvet før så det klarer vi nok også, og ja det gør vi.”

Efter talen blev der råbt et Kalundborg hurra for Flemming Lassen, to korte, et langt og to korte.

Kalundborgafdelingens gave til 40-års jubilaren var et litografi af Ole Ahlberg, og her måtte Gitte Nordbo Keller hente den store køkkenkniv og hjælpe med at pakke ud.

”Det er lige hvad jeg har ønsket mig, der er faktisk allerede lavet pladsen hjemme i privaten,” sagde en glad Flemming Lassen.

For de fleste er det stort at arbejde på den samme arbejdsplads i 40 år, men for Flemming Lassen er det ekstra specielt, han er nemlig på valg hvert tredje år, hvor medlemmerne skal vælge formand, og det har altså siden 1993 været Flemming Lassen som er blevet valgt uden modkandidat.

Del