40 år - det skal fejres

Michael Skovgaard Rasmussen er ikke en, der er lydløs i det daglige. I tirsdags fyldte han 40 år, og det bliver fejret af flere omgange - også kunderne nyder godt af fødselsdagen.

40 år - det skal fejres
Michael Skovgaard Rasmussen fylder 40 år, og det bliver fejret.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Michael Skovgaard Rasmussen fylder 40 år, og det bliver fejret. Drengen fra Assens ved Mariager blev til manden, der i dag bor og arbejder i Kalundborg, hvor han driver Meny sammen med sin kæreste, Peter Egebæk.

De fleste ved, hvem de to købmænd fra Meny er, og Michael Skovgaard Rasmussen er da heller ikke en, der er lydløs i det daglige. I tirsdags fyldte han 40 år, og det bliver fejret med en stor 80’er fest på lørdag, hvor også de ansatte fra Meny Kalundborg er inviteret med.

Michael Skovgaard Rasmussen og Peter Egebæk har boet i Kalundborg siden 2015, hvor de købte Superbest i Kalundborg og gjorde supermarkedet til en Meny – og samtidig en stor succes.

Vi skal bakke op om vores by

”Jeg er glad for Kalundborg. Det er en by, der udvikler sig, herunder også vores midtby, der kommer flere butikker i midtbyen, og det er jeg glad for. Derudover har vi også vores Markedsføringsudvalg, der bl.a. arbejder på, at få flere butikker i Kalundborg, for jo flere butikker, jo mindre kører folk ud af byen,” siger han, og fortsætter: ”Jeg er af den holdning, at man skal bakke byen op. Jo mere man giver, jo mere får man. Vil man have noget, må man også gøre noget, intet kommer af sig selv.”

Michael Skovgaard Rasmussen fortæller desuden, at Meny går godt, og at både han og Peter er meget taknemmelige for, at de er blevet taget så godt imod af byen for en del år tilbage efterhånden.

”Vi er så taknemmelige over, at folk fortsat er trofaste, og kommer her i vores butik. Vi er blandt top-3 af butikker i Meny kæden i dag. Da vi begyndte, var vi nr. 79. Det er vildt, men vi er så glade for, at det går godt, og jeg er glad for at være købmand sammen med Peter,” siger han, og fortsætter: ”Jeg håber bare, at de næste ti år ikke vil give mig lige så meget på sidebenene, som de sidste ti år har givet. Men jeg har det godt, og det er det vigtigste. Man skal huske at leve hver dag og nyde hver dag, man ved aldrig, hvad dagen den bringer. Man skal ikke udskyde de ting, man gerne vil. Den slags tænker jeg nok mere over efter, at jeg er blevet lidt ældre.”

Fejret af flere omgange

Mandag morgen blev han overrasket af personalet, hvor han blev hentet hjemme og de spiste alle morgenmad i frokoststuen. Mange var mødt ind, selv om de havde fri.

”Det var virkelig sødt af dem, og det blev jeg meget glad for. Men derudover skal vi da også fejre det med kunderne, og derfor giver vi gratis lagkage, kaffe og sodavand på torsdag den 31. august fra kl. 13.30-16.

Del