34-årig varetægtsfængslet efter flere tilfælde af vold

Den 34-årige mand var på spil igen bag det gamle Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg. Her overfaldt han en 49-årige mand med en hammer, hvorved den 49-årige fik lettere skader.

34-årig varetægtsfængslet efter flere tilfælde af vold

Af Jens Nielsen

En 34-årig mand fra Kalundborg er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter flere tilfælde af vold. Han er ligeledes også sigtet for vidnetrusler.

Forleden dag tæskede den 34-årige en mand med en styrthjelm, knuste en flaske og stak ud efter ham. Den forurettede, en 53-årig mand, ville blot have sin knallert tilbage som den 34-årige havde stjålet og kørte på.

Fredag eftermiddag var den 34-årige mand så på spil igen bag det gamle Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg. Her overfaldt han en 49-årige mand med en hammer, hvorved den 49-årige fik lettere skader, da han værgede for sig.

Den nu varetægtsfængslede mand var endvidere sur på en 42-årige mand, der blev grebet om halsen samtidig med, at han blev truet på livet i anledning af hans forventede rolle som vidne i sagen om overfaldet på den 49-årige. 

Den 34-årige er godt kendt af politiet i forvejen og efter hvad TV-Kalundborg erfarer, så er den 34-årige identisk med den mand, som gennem længere tid stjålet tøj for mindst 100.000 kr. fra tøjbutikker i Kalundborg.

Nu har Retten i Holbæk afgjort, at den 34-årige skal sidde varetægtsfængslet de næste fire uger.

Del